Pret beton Bucuresti
Despre noi
PRET BETON BUCURESTI

Despre noi

Toate autobetonierele sunt sigilate prezentand pe avizul de insotire numarul sigiliului si se desigileaza de catre sofer asistat de beneficiar. Recomandam ca la fiecare turnare de beton sa se verifice descarcarea completa a betonului de catre un reprezentant al beneficiarului si efectuarea de probe de catre un laborator specializat. Tot betonul comercializat este insotit de certificate de comformitate si respecta normele tehnologice in vigoare.

IN BUCURESTI SI ILFOV

VÂNZĂRI BETON

In functie de rezistentele mecanice la compresiune exista mai multe tipuri de beton. Betoanele cele mai des folosite sunt: Beton B150 (C8/10), Beton B200 (C12/15), Beton B250 (C16/20), Beton B350 (C20/25), Beton B400 (C25/30). Betonul ales este in functie de destinatia constructiei: fundatie, elevatie, placa radier, stalpi, centuri, placa interioara, calcane acoperis, placa exterioara, alei, etc… Clasa de beton dorita trebuie specificata si in proiect. Pentru o constructie durabila consultati obligatoriu un specialist.

PRET BETON BUCURESTI

CALCUL CANTITATE BETON, DISTANTA

Calculati cu maxima atentie volumul de beton de care aveti nevoie. daca este pra mic puteti compromite calitatea lucrarii, daca este prea mare cheltuiti bani in plus degeaba. Distanta este foarte importanta in determinarea pretului pe m3. Daca volumul de beton comandat este mare, este posibil sa fie necesare mai multe cife sau mai multe drumuri cu aceiasi cifa. Este necesara o sincronizare in transportul betonului si turnarea propriuzisa astfel incat sa nu existe intreruperi mari, timp in care betonul se poate intari.

Parerile clientilor vorbesc de la sine