Contact: 0725 850 450
Inchiriere pompa beton

Inchiriere pompa beton

Inchiriere pompa beton in Bucuresti si in Jud. Ilfov

Inchiriere pompa fixa sau pompa tip elefant.

EuroLiant va ofera servicii de inchiriere pompa de beton, pompa fixa sau startionara de beton in conditii foarte avantajoase calitate-pret. Acest tip de serviciu se adreseaza atat persoanelor juridice implicate in activitati constructive complexe si de lunga durata, cat si persoanelor fizice, care au nevoie de o pompa de beton in cadrul propriei gospodarii. Indiferent in care dintre aceste doua situatii va aflati, echipa noastra este instruita corespunzator pentru a va oferi solutii concrete si eficiente pentru maximizarea rezultatelor

Pompa stationara se poate amplasa si manevra in orice locatii si mai ales acolo unde in cele mai multe din cazuri betonierele nu pot intra ( gen locatii stramte , casa nu este aproape de drumul de acces , etc).  Lungime coloana de furtun de pana la 100ml si capacitate de pompare de pana la 30mc/ora.

Pompa de tip elefant necesita spatiu de acces pentru  autospeciala. Lungime coloana de furtun de pana la 36ml si capacitate de pompare de pana la 110mc/ora.

inchiriere pompa beton

inchiriere pompa beton

inchiriere pompa beton

Locatiile disponibile

Inchiriere pompa beton Bucuresti Sector 1, Inchiriere pompa beton Bucuresti Sector 2, Inchiriere pompa beton Bucuresti Sector 3, Inchiriere pompa beton Bucuresti Sector 4, Inchiriere pompa beton Bucuresti Sector 5, Inchiriere pompa beton Bucuresti Sector 6, Inchiriere pompa beton Bucuresti Nord, Inchiriere pompa beton Bucuresti Sud,  Inchiriere pompa beton Bucuresti Est, Inchiriere pompa beton Bucuresti Vest, Inchiriere pompa beton Ilfov.

Inchiriere pompa beton in orasele din Jud. Ilfov: Bragadiru, Buftea, Chitila, Magurele, Otopeni, Pantelimon, Popesti-Leordeni, Voluntari.

Inchiriere pompa beton in comunele din Jud. Ilfov: 1 DECEMBRIE, AFUMATI, BALOTESTI, BERCENI, BRANESTI, CERNICA, CHIAJNA, CIOLPANI, CIOROGARLA, CLINCENI, COPACENI, CORBEANCA, CORNETU, DARASTI-ILFOV, DASCALU, DOBROESTI, DOMNESTI, DRAGOMIRESTI-VALE, GANEASA, GLINA, GRADISTEA, GRUIU, JILAVA, MOARA VLASIEI, MOGOSOAIA, NUCI, PERIS, PETRACHIOAIA, SNAGOV, STEFANESTII DE JOS, TUNARI, VIDRA.

.

Beneficiile tale

Promptitudine

Raspundem in cel mai scurt timp cererilor tale. Ne ocupam de tot ce ai nevoie pe santierul tau in materie de beton. Livram oriunde doresti.

Calitate constanta

Livram beton de aceiasi calitate indiferent de calitate. Produsele livrate sunt testate in laboratoarele specializate de incercari betoane.

Cel mai mic pret al zilei

DIRECT BETON: drumul optim de la statia de betoane la santierul tau, pretul pe mc de beton cel mai mic al zilei. Trimite o cerere de oferta !

Aveti intrebari ?

Call Now Button