Pret beton Bucuresti
Servicii
PRET BETON BUCURESTI

Inchiriere pompa beton

EuroLiant va ofera servicii de inchiriere pompa de beton, pompa fixa sau startionara de beton in conditii foarte avantajoase calitate-pret. Acest tip de serviciu se adreseaza atat persoanelor juridice implicate in activitati constructive complexe si de lunga durata, cat si persoanelor fizice, care au nevoie de o pompa de beton in cadrul propriei gospodarii. Indiferent in care dintre aceste doua situatii va aflati, echipa noastra este instruita corespunzator pentru a va oferi solutii concrete si eficiente pentru maximizarea rezultatelor

IN BUCURESTI SI ILFOV

Pompa stationara se poate amplasa si manevra in orice locatii si mai ales acolo unde in cele mai multe din cazuri betonierele nu pot intra ( gen locatii stramte , casa nu este aproape de drumul de acces , etc). Lungime coloana de furtun de pana la 100ml si capacitate de pompare de pana la 30mc/ora.
ZONA A si B BUCURESTI ACCES CAMIOANE
Pompa de tip elefant necesita spatiu de acces pentru autospeciala. Lungime coloana de furtun de pana la 36ml si capacitate de pompare de pana la 110mc/ora.

Locatiile disponibile

 

Inchiriere pompa beton Bucuresti Sector 1, Inchiriere pompa beton Bucuresti Sector 2, Inchiriere pompa beton Bucuresti Sector 3, Inchiriere pompa beton Bucuresti Sector 4, Inchiriere pompa beton Bucuresti Sector 5, Inchiriere pompa beton Bucuresti Sector 6, Inchiriere pompa beton Bucuresti Nord, Inchiriere pompa beton Bucuresti Sud,  Inchiriere pompa beton Bucuresti Est, Inchiriere pompa beton Bucuresti Vest, Inchiriere pompa beton Ilfov.

 

Inchiriere pompa beton in orasele din Jud. Ilfov: Bragadiru, Buftea, Chitila, Magurele, Otopeni, Pantelimon, Popesti-Leordeni, Voluntari.

 

Inchiriere pompa beton in comunele din Jud. Ilfov: 1 DECEMBRIE, AFUMATI, BALOTESTI, BERCENI, BRANESTI, CERNICA, CHIAJNA, CIOLPANI, CIOROGARLA, CLINCENI, COPACENI, CORBEANCA, CORNETU, DARASTI-ILFOV, DASCALU, DOBROESTI, DOMNESTI, DRAGOMIRESTI-VALE, GANEASA, GLINA, GRADISTEA, GRUIU, JILAVA, MOARA VLASIEI, MOGOSOAIA, NUCI, PERIS, PETRACHIOAIA, SNAGOV, STEFANESTII DE JOS, TUNARI, VIDRA.