Contact: 0725 850 450
Utilizare tipuri beton

Utilizare tipuri beton

Ce tip de beton folosim pentru a construi ?

 

Beton C8/10 (B150). Poate fi folosit pentru betoane simple nearmate, betoane de egalizare, elemente de umplutura sau ca suport pentru betonul armat.

Beton C12/15 (B200). Poate fi folosit pentru betoane simple armate sau nearmate, betoane de egalizare, elemente de umplutura, sape neexpuse abraziunii.

Beton C16/20 (B250). Poate fi folosit pentru betoane armate, la realizarea de fundatii, pardoseli si elemente verticale, precum stalpii de rezistenta, grinzi, centuri, placi.

Beton C20/25 (B350). Poate fi folosit pentru betoane armate, la realizarea elementelor verticale: stalpi de sustinere, grinzi cu deschideri mari sau incarcari mari, placi, fundatii speciale sau uzuale dar asupra carora exista incarcari mari si alte elemente la care conditiile impun o clasa superioara de beton.

Beton C25/30 (B400). Poate fi folosit pentru fundatii tip piloti, piloti secanti, grinzi de coronament sau fundatii de tip barete, in radierele unor constructii cu regim de inaltime mare si cu presiuni mari la nivelul talpilor de fundatii.

 

Call Now Button