Pret beton Chitila
Preturi beton Chitila
PRET BETON ILFOV

Livrari Beton in
Chitila

si in localitatile limitrofe.

Avem parteneriate solide cu statii de betoane din Bucuresti dispuse in locatii diverse astfel incat putem acoperii intreg orasul Bucuresti si Judetul Ilfov.

Euroliant va ofera preturi competitive la beton B150(C8/10), B200(C12/15), B250(C16/20), B300(C18/22.5), B350(C20/25) , B400(C25/30), B450(C30/35)

LIVRARE BETON IN BUCURESTI

Transport beton /
Inchiriere pompe de beton
in Chitila

Transport | Oferim servicii de transport beton cu autobetoniere proprii si subcontractate, cu capacitati între 7 si 14 metri cubi.

Oferim spre inchiriere pompe beton, autopompe sau pompe stationare, cu capacitate de turnare de la 15 pana la 50mc/ora si lungime coloana furtun pana la 100ml.

Specialistul EuroLiant iti calculeaza cel mai mic pret. Trebuie sa completezi cat mai detaliat si exact formularul de cerere oferta. Alegi tipul de constructie (tipul de beton) pe care vrei sa o construiesti, cantitatea (m3), adresa de turnare, localitatea. 

Calculator pret beton

Optimizare numar de curse. In functie de cantitatea de beton si capacitatile autobetonierelor disponibile calculam astfel incat transportul sa se efectueze intr-un numar minim de curse.

Optimizare distanta transport. Avand adresa santierului putem incarca autobetonierele de la statia de betoane cea mai apropiata.

 

Ce tip, lungime si capacitate trebuie sa aibe pompa. In cazul in care solicitati inchiriere pompa, specialistul Euroliant i-a egatura cu beneficiarul si in functie de cantitatea de beton, de distanta de la acces autobetoniera la locul turnarii se alege pompa. 

La pretul betonului se mai poate adauda pretul liantilor folositi si daca este cazul – taxele sunt percepute de primariile locale pentru acces cu camioane.

Consultanta

 

Pe langa faptul ca oferim produse de calitate excelenta, va oferim si serviciile de consultanta ale tehnicienilor EuroLiant.

 

Prioritatea noastra este sa intelegem si sa indeplinim nevoile si asteptarile clientilor nostri.

 

Echipa noastra inalt calificata se va ocupa de proiectul dvs. In plus, tehnicienii nostri sunt in masura sa va sfatuiasca si sa va raspunda la intrebari, astfel incat sa puteti realiza proiectul dvs. in cele mai bune conditii.

 

Ne adresam anteprenorilor din constructii, firmelor de constructii si tuturor clientilor rezidentiali care doresc sa construiasca cu noi.