Contact: 0725 850 450
Oferta pret beton Pantelimon

Oferta pret beton Pantelimon

Oferta pret beton Pantelimon

Livrari Beton in Orasul Pantelimon si in localitatile limitrofe.

Avem parteneriate solide cu statii de betoane din Bucuresti dispuse in locatii diverse astfel incat putem acoperii intreg orasul Bucuresti si Judetul Ilfov.

Oferim servicii de transport beton cu autobetoniere proprii si subcontractate, cu capacitati între 7 si 14 metri cubi.

Oferim spre inchiriere pompe beton, autopompe sau pompe stationare, cu capacitate de turnare de la 15 pana la 50mc/ora si lungime coloana furtun pana la 100ml.

Avantajele folosirii unei pompe de lungime optima:

  • Castigi timp cu turnarea betonului pentru santiere mari de genul celor pentru halele industriale, spatii comerciale sau alte constructii de amploare mare;
  • Poti pompa beton in spatii inguste, care nu permit alt mod de turnare a betonului;
  • Cu ajutorul bratului lung al autopompei, turnarea betonului pentru stalpi, pardoseli sau a sapelor pe etaje in cladiri inalte se poate realiza cu mai multa usurinta;
  • Pompele de beton stationare ofera flexibilitate in turnare, datorita furtunelor flexibile care pot parcurge distante cu diferente de nivel sau cu schimbari de directie traseu, ajungand in locuri greu accesibile (subsoluri, trotuare perimetrale ale unei locuinte etc.).

Oferta pret beton Pantelimon

Oferta pret beton Pantelimon

Pentru a putea fi pompat betonul trebuie sa se incadreze in clasa de tasare S3 si agregate cu dmax. Ø16.  Toate tipurile de beton conțin în amestec aditivi plastifianți.

Pentru temperaturi sub 0°C este obligatoriu să se adauge aditiv anti-ingheț (accelerator de priza) si apa calda.

Pentru temperaturi de peste 30°C este obligatoriu sa se adauge aditiv intarzietor de priza.

Cifele de beton sunt insotite de certificate de calitate si comformitate si sunt sigilate , sigiliul se rupe in prezenta beneficiarului betonului.

Euroliant va ofera preturi competitive la beton B150(C8/10), B200(C12/15), B250(C16/20), B300(C18/22.5), B350(C20/25) , B400(C25/30), B450(C30/35)

.

Calculator pret beton

Specialistul EuroLiant iti calculeaza cel mai mic pret. Trebuie sa completezi cat mai detaliat si exact formularul de cerere oferta. Alegi tipul de constructie (tipul de beton) pe care vrei sa o construiesti, cantitatea (m3), adresa de turnare, localitatea. 

Optimizare numar de curse. In functie de cantitatea de beton si capacitatile autobetonierelor disponibile calculam astfel incat transportul sa se efectueze intr-un numar minim de curse.

Optimizare distanta transport. Avand adresa santierului putem incarca autobetonierele de la statia de betoane cea mai apropiata.

Ce tip, lungime si capacitate trebuie sa aibe pompa. In cazul in care solicitati inchiriere pompa, specialistul Euroliant i-a egatura cu beneficiarul si in functie de cantitatea de beton, de distanta de la acces autobetoniera la locul turnarii se alege pompa. 

La pretul betonului se mai poate adauda pretul liantilor folositi si daca este cazul – taxele sunt percepute de primariile locale pentru acces cu camioane.

Consultanta

Pe langa faptul ca oferim produse de calitate excelenta, va oferim si serviciile de consultanta ale tehnicienilor EuroLiant. Prioritatea noastra este sa intelegem si sa indeplinim nevoile si asteptarile clientilor nostri. Echipa noastra inalt calificata se va ocupa de proiectul dvs. In plus, tehnicienii nostri sunt in masura sa va sfatuiasca si sa va raspunda la intrebari, astfel incat sa puteti realiza proiectul dvs. in cele mai bune conditii. Ne adresam anteprenorilor din constructii, firmelor de constructii si tuturor clientilor rezidentiali care doresc sa construiasca cu noi.

DESERVIRE BETON ZONA NORD-EST

Livrare beton in Pantelimon

Livrare beton in Ilfov: Dobroiesti, Ganeasa, Branesti, Cernica, Glina.

 

Livrare beton pe santierul tau
Call Now Button